Ads 468x60px

9 Haziran 2012 Cumartesi

Uluslararası Katılımlı XIV. Ulusal Biyoistatistik Kongresi

Afişi Orjinal Boyutunda Görüntülemek İçin Tıklayınız
Uluslararası Katılımlı XIV. Ulusal Biyoistatistik Kongresi 4-7 Eylül 2012 tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenecektir. Başkan Ahmet Öztürk'ün davetiyesi şöyle;

Değerli Meslektaşlarım
Sizleri, Erciyes Üniversitesi ve Biyoistatistik Derneği tarafından düzenlenen “Uluslararası Katılımlı XIV. Ulusal Biyoistatistik Kongresi” ne katılmaya davet etmekten onur duymaktayız. Kongremiz 4 – 7 Eylül 2012 tarihleri arasında Kayseri City One Otel’de gerçekleştirilecektir.


Kongremizde Biyoistatistik alanındaki son gelişmeleri tartışmak,  deneyimli ve yetkin bilim insanları ile bilgi paylaşımında bulunmak ve önümüzdeki yüzyılda Biyoistatistik bilimini daha ileri götürecek fikirlerin ortaya çıkmasını sağlamayı amaçlamaktayız.


Davetli konuşmacı olarak; Çukurova Üniversitesi’nden Prof. Dr. Z. Nazan ALPARSLAN, Pompeu Fabra Üniversitesi’nden Prof. Dr. Michael GREENACRE, Amsterdam Üniversitesi’nden Prof. Dr. Aeilko H. ZWINDERMAN ve Tennessee Üniversitesi’nden Prof. Dr. Hamparsum BOZDOGAN kongremize katılacaktır.

Kongremizin ilk gününde yeterli katılım sağlandığı takdirde “Simülasyon Yöntemleri ve Uygulamaları”, “Veri Madenciliği ve Uygulamaları”, “Rasch Analizi’ne Giriş”, “Randomizasyon, Çalışma Düzenleri ve SPSS ile Veri Analizi”  kursları verilecektir.

Kongremizde genç katılımcılara, kısmi yol ve kalacak yer desteği sağlamak üzere TÜBİTAK’a başvuru yapılacaktır. Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Hızıroğlu Uygulama Oteli’nde kongremize bildiri ile katılan yurtiçinden 35, yurtdışından 15 araştırmacıya ücretsiz konaklama desteği sağlanacaktır. Desteklerden yararlanmak isteyen yüksek lisans ve doktora aşamasındaki arkadaşlarımızın isimlerini en kısa süre içerisinde kongre sekreteryasına bildirmeleri gerekmektedir.


Kongremizde bilimsel kurul tarafından belirlenecek 3 sözlü ve 3 poster bildiriye ödül verilecektir. Kongremizde sunulan bildiriler “International Journal of Basic and Clinical Studies” dergisinin kongre özel sayısı olarak internet üzerinden yayınlanacaktır.
"Uluslararası Katılımlı XIV. Ulusal Biyoistatistik Kongresi"nde sizleri aramızda görmekten ve Kayseri’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Saygılarımızla

Kongre Düzenleme Kurulu Adına,


Başkan
Yrd. Doç. Dr. Ahmet ÖZTÜRK


Davetli konuşmacıları, bildirim gönderim ve katılım tarihini, kongre konularını, ödülleri ve diğer ayrıntılı bilgileri görüntülemek için linki tıklaınız..


http://biyoistatistik2012.erciyes.edu.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder